Eeltcrème

Eeltcrème gebruiken om de eeltlaag op uw handen en voeten te verwijderen is een zeer effectieve methode om snel van uw eelt af te komen. De meeste crèmes zullen uw voeten doen verzachten en tegelijkertijd verzorgen. Het aanbod van eeltcrèmes is gigantisch en daarom is het soms moeilijk om tot de beste keuze te komen. Wij helpen hierbij!

Waarom een eeltcrème gebruiken?

Het gebruik van een eeltcrème zal er voor zorgen dat de huid zachter wordt. Een zachtere eeltlaag kan makkelijker worden verwijderd dan een droge, harde eeltlaag. De verzachtende werking van een crème, zorgt niet alleen voor bescherming, maar voorkomt ook schimmels op handen en voeten. Nadat u de eeltlagen heeft behandeld met een eeltvijl of eeltrasp, kunt u de eeltcrème gemakkelijk aanbrengen. Let er wel op dat u geen open wondjes heeft. Het kan dan gaan irriteren.

Welke eeltcrème kan ik het beste gebruiken?

Het gebruik van een goede crème is voor iedereen persoonlijk. De één heeft een wat sterkere geur als de ander, maar over het algemeen zit er niet veel verschil in eeltcrèmes. Echter moeten diabetici wel uitkijken met het gebruik van bepaalde eeltcrèmes. Ook bij irritatie van de huid wordt u aangeraden om direct te stoppen met het gebruik van de crème. Lees voor gebruik altijd goed de bijsluiter en controleer of je niet overgevoelig bent voor één van de bestanddelen.

Eeltcrème

Tip 1: Was direct uw handen na het aanbrengen van de crème.

Tip 2: Breng de crème minimaal twee keer per dag aan op de verharde huid.

De beste eeltcrèmes op een rijtje

Wij hebben om u te helpen alvast een selectie gemaakt van de beste en meestverkochte crèmes. Hieronder vindt u een overzicht. Alle eeltcrèmes kunt u direct bestellen bij de online drogist. Vandaag besteld is meestal gelijk morgen in huis! Binnen een maand zal uw eeltprobleem zijn opgelost.

Bestellen:Omschrijving:
Gehwol Eelt Creme is de oplossing wanneer je last hebt van teveel eelt onder je voeten. Door een perfecte mix van ingrediënten zorgt deze crème binnen een maand al voor resultaat.
De Hansaplast Anti Eelt Crème is een intensieve crème die het eeltprobleem voor langere tijd oplost. Binnen enkele dagen zie je al resultaat. Ook mensen met diabetes kunnen deze zalf zonder problemen gebruiken.
De Scholl Eeltcreme is één van de meest gebruikte zalfjes bij eelt. Het zorgt ervoor dat de huis zacht en soepel wordt, waardoor eelt daarna eenvoudig te verwijderen is met bijvoorbeeld een rasp of vijl.
De Allgasan Creme Tegen Eelt, afkomstig van de bekende Duitse fabriek heeft naast bestanddelen voor een soepele huid, ook nog eens een heerlijke frisse citroengeur.
Gehwol Voetfrisbalsem is niet direct een eeltzalf. Wel is het heerlijk om deze zalf te gebruiken wanneer u uw voeten vaak en sterk belast. De verkoelende en beschermende bestanddelen zorgen voor een ontstekingsremmend en verzachtend gevoel bij irritatie.
De Akildia Creme Beschermend Diabetesvoet is de oplossing bij voetbeschadigingen en irritaties als gevolg van diabetes. Werkt preventief tegen het verslechteren van de huidlagen, bevordert de doorbloeding, verbetert de natuurlijke beschermfunctie van de huid en voorkomt uitdrogen.
De Akileine Creme Peeling Droge Voeten verwijdert dode huidcellen van uw voeten en verwijdert zachte eeltvorming. Vooral geschikt voor de voorvoet en hiel (drukzones). Ook de meeste droge voethuid wordt met deze crème weer soepel en zacht.
De Eucerin Urea Voetcrème Herstellend is perfect als dagelijkse verzorgende voetcrème. Geschikt voor droge, ruwe voeten en gebarsten hielen. Tweemaal daags deze zalf aanbrengen doet wonderen.
Gehwol Lipidro Creme is bedoeld voor de extreem droge huid. Werkt ook preventief tegen kloven en overmatige eeltvorming. De ideale vocht/vet verhouding zorgt voor heerlijk zachte voeten.
De ISDIN Ureadin Ultra Cream is misschien wat minder bekend, maar zeker niet minder effectief. Helpt bij overtollig eelt op de voeten. één of twee keer per dag zachtjes in masseren en uw voeten blijven goed verzorgd en blijvend zacht.