Eelt verwijderen sokken

Pedi Eelt en Hielkloven Sokken 2Eeltsokken kopen? Ga droge en pijnlijke hielkloven en eelt voortaan te lijf met de Eelt en Hielkloven Sokken van Pedi. Deze sokken zorgen voor zijdezachte voeten na slechts één behandeling! Deze speciale sokken koopt u al voor €11,99 bij de online drogist.

Hoe werken de eeltsokken?

De werking van de eeltsokken is simpel en gemakkelijk. Doe de sokken aan wanneer je tijd hebt om een uurtje voor jezelf te ontspannen. Ga bijvoorbeeld lekker met een boek of DVD op de bank zitten! Trek dan de sokken aan. De speciale gel in deze sokken activeert het vervelproces van de huid. Door de Pedi sokken gedurende één uur te dragen, laat overtollige harde huid na enkele dagen los. Dit proces kan, afhankelijkheid van de hoeveelheid eelt, tot maximaal twee weken duren. Hierna voelen de voeten zijdezacht aan zonder vette crèmes, voetscrubs of een pijnlijke rasp.

Hoe gebruik je de eeltsokken?

Het gebruik van deze eeltsokken is heel simpel. Je draagt de sokken éénmalig 60 minuten lang, waardoor de eelt op je voeten zal loslaten. Tegelijkertijd hebben de eeltsokken een verzachtende werking op uw voeten. Pedi verwijdert eelt en doodt direct de dode huidcellen. De dode huidlagen laten vijf tot tien dagen na gebruik los van de voetzolen. Het vervelproces zal dan enkele weken duren. Dit is afhankelijk van de dikte van de eeltlaag. Uw voeten zullen jonger en zachter aanvoelen dan ooit te voren!

Eelt en hielkloven sokken van Pedi samengevat:

  • Zeer effectief tegen hardnekkige eelt.
  • Eenvoudig te gebruiken zonder pijnlijke bijwerkingen.
  • Een verzachtende werking op uw voeten
  • Activeert het vervelproces van de huid
  • Doodt direct dode huidcellen
  • Tegen eelt en hielkloven

Bestel direct:

Pedi Eelt en Hielkloven Sokken

Reacties zijn gesloten.